Werken bij Evers Soerjatin

Bij Evers Soerjatin doen we waar we goed in zijn en waarvan ons hart sneller gaat kloppen. Als boutique advocatenkantoor opereren we in de top van de markt bij de behandeling van complexe corporate en commerciële geschillen. We begeleiden onze cliënten in conflict- of crisissituaties waarin het ‘erop of eronder’ is. Daarbij treden we ook regelmatig op als advocaat bij de Ondernemingskamer of de gewone rechter en in (internationale) arbitrages en zakelijke mediations.

De toonaangevende zaken die we doen vragen strategisch inzicht en lef, naast uitstekende juridische kwaliteit. Onze cliënten waarderen ons om onze creativiteit, onafhankelijke benadering en praktische aanpak.

We leggen de lat hoog en helpen jou om die lat te bereiken. Dat betekent dat je volop meedraait in de zaken die we doen. We dagen je uit om jouw talenten te laten zien en begeleiden je bij de verdere ontwikkeling daarvan.

Het resultaat telt en dat bereiken we als team. Jouw liefde voor het vak draagt daaraan bij, en het onderlinge plezier is daarbij onmisbaar.

Ben je in de eindfase van je studie en wil je met ons kennismaken, kom ons dan opzoeken op de banenmarkt op een van de universiteiten, of meld je aan voor een van de inhouse dagen op ons kantoor aan het Amsterdamse Vondelpark. Volg ons op LinkedIn voor de data. Kennismaken kan ook bij een kop koffie met een van onze advocaten.

Interesse in een studentstage (twee maanden) of een werkstudentschap (een of meer dagen per week)? Mail ons je motivatiebrief (voorzien van je cv en cijferlijst) op werkenbij@everssoerjatin.com.

Voor meer informatie: check onze vacatures hier, mail naar werkenbij@everssoerjatin.com, of bel 020 572 78 72 en vraag naar Meagan Roovers, onze office manager.